ממתקים שאוהבים הטרולים. רק הם?

לקנות כיבוד? ממש לא! אחת ממשימות יום פורים היתה הכנת כיבוד מחומרי גלם שהובאו לתחנה אחת מתוך שבע. אבל כיבוד שיהיה מחופש, אלגנטי, מזמין ומגרה, וכך היה. 

יעל ודרור ניהלו את התחנה, מספרת יעל: התחנה נקראה – "תחנת הטרול". על התלמידים לבצע את המשימה על מנת לעבור לתחנה הבאה ולצבור נקודות.
ההנחיות: אנו (דרור ואנכי) עוזרי הטרול, הטרול אוהב לאכול, במיוחד מנה אחרונה/קינוח.
על התלמידים להחליט על מנה מעוצבת, להכין אותה מהפריטים שהוקצבו להם (סוכריות קישוט וסוכריות בצורת ג'לי בינס,, בננות, תפוזים, לימונים, פומלה, קצפת, שוקולד נוזלי, צלוחיות, קרשי חיתוך, מפיות, קישוטים על קיסמים).
לקבוצות ניתנו נקודות על פי: מידת שיתוף הפעולה בקבוצה, מורל, עיצוב, טעם ולבסוף היה עליהם להצטלם עם המנות טרם אכילתם.
הופגנו יצירתיות רבה ושת"פ בכל הקבוצות.
לדוגמא: קבוצה אחת יצרה דגלוני מפרש לסירות ההגשה מקליפות התפוזים. (מופיע בצילומים).

הכנת כיבוד בפעילות פורים