יניב ריבלין - האיש שלנו בקורקינט

יניב ריבלין Yaniv Rivlin, הינו אחד מבין 18 המייסדים של מיזם 1.8- מיזם השקעות רב חשיבות של הייטקיסטיות והייטקיסטים שהוקם במטרה לצמצם פערים בחברה הישראלית ולעודד תרומה בדרך חדשנית.

יניב הוא מנכ"ל ומייסד של חברת BIRD ישראל, שהביאה לארץ לראשונה את מיזם הקורקינטים החשמליים להשכרה ותנועה ברחבי תל אביב. הוא אף מחבר רב המכר "החיים כסטארט אפ".

‏‎Sr. Director, Head of EMEA GP & Regional General Manager‎‏ ב-‏‎Bird‎‏

יניב למד במרכז למחוננים בשנותיו הראשונות, הינו בן קצרין ובנה של סימה ריבלין, מנהלת המרכז בעבר, ותלמיד בית הספר "נופי גולן" בקצרין. את השכלתו האקדמית עשה באוניברסיטה העברית בירושלים במסלול לניהול ציבורי כתואר ראשון והמשיך באותו מסלול באוניברסיטת הארוורד, שם סיים את לימודי התואר השני. לאחר פעילות ממושכת בקרנות שמתמקדות בקשר בין צעירים יהודיים לחו"ל הוא חזר לישראל ומתגורר היום בתל-אביב.

עבורנו הוא דוגמה מצויינת לצעיר, בוגר המרכז, שמגשים את רעיונותיו במרחב הציבורי והאקדמי בישראל ובהצלחה רבה. למטה פרסומים על יוזמותיו של יניב

יניב ריבלין ברשת